Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är less


Lite pausifrånpackastädainförflytt goja

Kan inte jag också få strejka en stund

slippa alla dammtrasor

o Ajax som luktar liljekonvalj

Visserligen min favoritdoft

men ikväll

Hallå!

Helst av allt kräver jag hjälp

nån som putsar de sista föntren

Sen ugnsarbetet

det deligerar jag gärna bort

Under badkaret är nog ingen fager syn

så det strejkar jag också ifrån

Vad blir kvar

jo lite till packning

köksluckor

okej

det tar jag

men sen har jag ett par dörrar

att torka

Toastol och handfat

är absolut mitt göra

Golven tar jag hälften

Men då är slutfrågan

Vad får jag för lön

vad blir det för avtal

jo

flytta till min älskade




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-16 21:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ingen dålig lön för mödan!
2008-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Och då kan ingen möda vara för svår.

\"Es geht alles vorüber, es geht alles vorbei\".

Själv gruvar jag mig som vanligt över städningen i morgon...
2008-04-17

  papessa
bättre lön än så....
2008-04-17

  aol
smart han får ta jobbet haha bravo
2008-04-16

  Carola Zettergren
Lycka till med både det ena
och det andra!!!!!!:):):)
2008-04-16

  Elaine.S VIP
Tänk så här , nu är det sista gången den här dörren,toaletten m.m torkas av utav mina händer.......kan hjälpa. Grattis till flytten...
2008-04-16

  häxanmara
Städa inget kul.. nej nej..
men att
flytta är kul..:) när flytten är till sin älskade....
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP