Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregnbad

 

Vem behöver egentligen drunkna när allt redan är blöt?

När Solen inte ens noterade hjälpen som gavs,

då hon var på väg att dränkas av regnormen.

 

Vem behöver egentligen kravla sig upp ur fontänen?

När Solen inte ens torkar klänningen torr och varm

då hon blundar inför ens nakenhet i regnstormen.

 

Vem behöver egentligen badandets plaskande?

När Solen inte ens lägger märke till jättevågorna

då hon försvinner i horisonten bortom regnmolnen.



Fri vers av Lars Granlöf
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf