Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste det finnas en mening med livet?

 

våra realistiska gränser bränns vid

suddas ut av snedvridna kärleksförklaringar

ett tecken på Människans obalans

labiliteten som på en sekund förändrar den Riktiga världen

 

när Lögn och Kärlek går strandvägen hand i hand

en regnig söndag slutar att existera

dofter förenas med nervernas elektriska känslighet

hallucinationer formar stjärnor med länkade hjärtan

 

Godtrogenheten håller oss vid liv

tillåter oss att upptäcka dagen med en barnsligt Färgglad blick

cyniska tankar ges en hård spark i skrevet

minskar smärtan vid ett fall ned i ravinens mörka gap

 

Stängda ögon följer slaviskt satta lagar

en ilska vilar rastlöst i skrivbordslådan på jobbet

fylld till bredden av Universums mystiska aptit

utomjordingarna kommer för att Rädda oss

 

Vem säger att vi inte lever i en dröm

där historier skapas av påhittade karikatyrer

att vi kom till av en slump

och det finns inget slut

 

Vem säger att vi inte lever i en dröm 

där heligheten väntar på att få slå ut

 

 

 

spelar det någon roll?

 




Fri vers av LadyFool
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-17 00:47



Bookmark and Share


  isidore
Eller dö ut.
2008-04-17

    GaiaKaja
jag tycker om den här- bara uppriktig och klok! \"att vi kom till av en slump

och det finns inget slut



Vem säger att vi inte lever i en dröm

där heligheten väntar på att få slå ut\" ja va ska man säga mer än att det är fenomenalt besktrivet.../sara
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool