Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden förvandlas

Tiden

förvandlas till sand

som obemärkt rinner

genom våra fingrar

för att inte

riktigt finnas

förrän den

försvunnit




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 408 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-17 13:07



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Skirt och ögonblickligt rinner sanden
som i ett timglas.

Stor applåd!
2008-04-30

  Lilla My* VIP
Vackert beskrivet om den där tiden som vi inte förstår att den fanns förrän den är borta för alltid....
\"för att inte
riktigt finnas
förrän den
försvunnit\"
2008-04-18

  rebecca d VIP
ja, och så finns det ju egentligen ett oändligt nu...endast...
2008-04-17

    Ken Cassel
Som ett timglas

Kram
: )
2008-04-17

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet om tiden!
2008-04-17

  Carola Zettergren
Den där obegripliga tiden...!!!!!
2008-04-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Gillar verkligen din beskrivning av tiden. Tankvärt och mycket värt att bokmärka och applådera! hälsar vännen Fredrik
2008-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mycket i sin hand
man har, det gäller
att av det goda
man tar och spar...
i
2008-04-17

    Maria Malm
Och då upptäcker man att man haft hur mycket tid som helst, som man ej nyttjat..
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius