Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter det här... Så förtjänar jag ett enkelt, lyckligt liv. Så det så.


Finns hon på riktigt?

Kan en och samma person bli slagen,
försök till våldtäckt,
ha en krossad familj som förföljs av rättegångar,
krossat hjärta,
ätstörningar i perioder,
lida av depression,
svår barndom med alkoholism
och
nyfunnen underbar kärlek hon nästan kastat bort av rädsla för att den är falsk?

Hon finns.

Hon vill inte alltid finnas..

Ibland kan hon skratta åt eländet,
ödets ironi att det drabbar en och samma.. Att det inte portioneras ut på flera så det blev lättare att bära...Skrattar åt det sjuka i att allt verkar drabba henne..

Ibland gråter hon hejdlöst åt eländet, varför ska allt drabba en familj,
en person?
Varför kunde det inte delas upp på flera som lättare kunde bära en av alla de saker som hänt?
Varför varför varför?

Om gud finns, vilket hon starkt betvivlar. Så får man ge honom en eloge för hans känsla för humor iallafall..

För..
Hon finns.

Fast hon inte alltid vill, så finns hon på riktigt.




Fri vers av Suz
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 13:54



Bookmark and Share


  häxanmara
Oj tunga rader de här.


Gud finns eller ja nått annat om man nu vill de..

Men glöm inte att alla finns här och nu..Du och jag... här..
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Suz