Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NEJ, det här är inte hormonerna som talar det är jag och såhär har det alltid varit


kalla mig vad fan du vill


jag som brukade vara så enkel

har blivit alldeles för svår för mig själv

alla vet att något händer med mig

men jag misstänker att det bara är djävulen

som vet just vad

sjutton dansande mil har jag kvar för att nå mig själv igen, men det finns ingen ork att leta, och andetagen väntar fortfarande på att bli utsläppta, man kan lika gärna säga att jag lever i ett inre fängelse istället för att kalla mig psykisk instabil, det låter liksom bättre men jag kan inte förneka att det börjar bli krävande att leva och jag har alltid mått dåligt under press

det gör ont att tänka att jag låter människor
vandra så långt ifrån mig att dom aldrig hittar tillbaka

men jag lärde mig aldrig att kämpa för något
inte ens för saker jag aldrig skulle kunna leva utan


jag skulle bara låta dig gå

























gå din väg

























Övriga genrer av camillala
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-17 15:51



Bookmark and Share


    NEWDRESSTRUCTION
den här gillade jag. det var jag i ett nötskal.
förstod det precis.
om det är bra eller dåligt, tja.
bra skrivet!
2008-06-08

  inutimonster
- och jag lipar så mycket att jag skäms.


\"det gör ont att tänka att jag låter människor
vandra så långt ifrån mig att dom aldrig hittar tillbaka

men jag lärde mig aldrig att kämpa för något
inte ens för saker jag aldrig skulle kunna leva utan

jag skulle bara låta dig gå\"
2008-05-19

  Lättsam
Nej, inte har denna känsla nånting med ålder att göra, den känns alltför väl igen... och jag är ingen tonåring längre... Det är nånting man har i sig, som genomsyrar ens inre, som nån slags förorening... Ibland härjar den fritt, men ibland klarar man av att tygla den...
Mycket bra skrivet!!
2008-04-18

  LassO
Låter som en tonåring... ;=) har \"haft ett par\"
2008-04-17

    sajo
Vilken bra text. Minns tillbaka hur det var då jag var yngre. Skulle ha kunnat satt dessa ord på min ungdomstid. Kämpa på och skriv mycket.
2008-04-17

  Starfish-Aura
yeah... så ska det skrivas när det måste ut!
Panikklösande tankar formade till en monolog.
Snyggt gjort.

//Mjao
2008-04-17

  sjörövar_fabbe
Jättefint,
Du sätter verkligen ord på det.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala