Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det..

..brinner inom mig som de ofta gör,
det gör att jag känner mig skör,
känns som att jag dör,
varje förbannade ljud o ljus stör,

jag önskar att det bara försvann,
men det tar tid..

Som jag tidigare brukade säga,
då, när jag var en vis man:
Döden läker alla sår.
Jag hoppas verkligen att ni inte förstår...




Fri vers av Baldy
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-06-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy