Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen nyckel *

jag smög mig in
för att se dig sova

placerade en fjärilskyss
mjukt på din panna

andades försiktigt in
din sovvarma doft

smög sakta ut igen
men lämnade
små spår av mig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 09:31



Bookmark and Share


  Dessie 35
såå fint skrivet ,,,
2008-04-18

  Dessie 35
såå fint skrivet ,,,
2008-04-18

  Elaine.S VIP
Innerligt och ömt
2008-04-18

    sunnanvind
lycka....:)
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson