Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
h j ä l p


glassplitter


okej vi skulle nog funka bättre på olika tåg
där du fick älska södern ett tag medan jag
utforskade norr och tinade bort snön
med våran 2006 värme som ingen människa
någonsin förstod sig på inte heller vi
som skapade den

jag tror vi skulle gilla avståndet ett tag
just innan vi blev galna av saknaden
skulle vi låta tankarna
ta oss till varandra istället
för baby egentligen vet jag
att det var längtan som höll oss vid liv
vi längtade

hoppades

och bad

men bara inte

för varandra

det händer nånting i mig
när jag inser att jag
bara var ditt tidsfördriv
som blev tråkigt
i längden, allt för tråkigt
för att behålla

jag tror på tredje gången gillt
men bara för att du aldrig
trodde på oss tänker jag slänga dig
åt sidan, stoppa fingrarna i halsen
och spy upp alla känslor
om det är vad som krävs
för att få dig ur mig











Övriga genrer av camillala
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-18 20:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att tvinga sig själv till att kräkas upp gårdagars verklighet är inte helt fel, synd bara att du väljer att redan från början tvinga dig att svälja eländet... men du är iallafall i gott sällskap här på jorden

texten får förstås
hästhov
blåklocka
samt
gullviva
2008-05-01

  inutimonster
jaha, vad ska jag säga! du blir bara duktigare och duktigare och du greppar känskan lika säkert som pennan (eller...tangentbordet). känner igen mig så mycket i dina texter (vilket oftast är \'tyvärr\'). om det är något jag skulle kritisera så är det väl slutet då, det kursiva. tycker du kunde stryka det likaväl, men gör inte det. känner att det är big no no att be någon stryka nåt, speciellt om det är slutet! jag gillar hela texten som den är förstås. i\'m just saying...! åh. det är något med dina texter. jag vet inte vad...
2008-04-18

  Chica
grymt bra, gillar verkligen den här dikten!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala