Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


lek



letar efter lek
lusten att vara i dröm

om hud och händer




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-19 12:18



Bookmark and Share


    Noomi
ååh.. så skönt..
hud och händer.. mm..
2008-04-19

  devilsangel
Vackra ord,. ger sköna bilder!
2008-04-19

  Ulf Lagerholm
jo visst hörru, i den leken vill vi nog alla vara
där ibland skratten, händerna och huden
2008-04-19

  aol
underbart
2008-04-19

  Rachel Roth
endast leken lyfter

fin är denna i min läsning
2008-04-19

  Rakel Lorner
Kärlekens sanna väsen får du fram här. Bra!
Mer lek åt folket!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP