Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felis concolor

 

Vi fyra hade puman som förebild
precis som indianerna

De förknippade egenskaper som
ledarskap, kraft, intelligens, trohet,
engagemang och djärvhet
med kattdjuret.

Vi trivdes bäst i naturen,
bland skog och sjöar
i naturen har pumor
nästan inga fiender.

Idag lever jag ensam,
puman är skygg
och undviker människan

Ibland sker angrepp
på människor,
men det vanliga är
att djuret tar till flykten

 

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 02:15



Bookmark and Share


  glittertindra
kattdjur är vackra djur... denna text en fin sådan om katten, men även en samhörighet känns... med den absolut mänskliga människan...
2008-05-10

  Hannadraken
Tack för den presentationen. Den var fin och kändes ärlig.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*