Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap genom livet

Han sitter där helt tyst
Hans pojkvän bredvid

Jag är lugn, helt lugn

Så otroligt, fastän helt troligt
ja, helt sant faktiskt

Ett helt liv tillsammans
men mest isär

Jag sitter här, säger inte så mycket
min flickvän bredvid

passion
hans, min
delad

barndom, ungdom, medelålder

vänskap genom livet




Fri vers av Mona*
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 23:20



Bookmark and Share


    AA VIP
Härlig dikt.
2011-06-22

  Noomi Sjöberg.
Underbar dikt! Applåd!
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*