Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart student?


Ingen blir någonsin nöjd

Han sitter
förbannad
utan ord

förbannad
utan ord


men han skriker
ljudet ekar i det lilla rummet
fruktansvärt

men helt tyst
utan ord
ytan är utan ord

inuti förbannad
besviken på alla




Fri vers av Mona*
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*