Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast Kärlek

Var kyss jag ser
jag känner dina läppar mot mina

var kärlekssång jag hör
längtar mitt hjärta till din närhet

var ensam stund
min hand famlar efter din

som ringen på mitt finger
ingen början inget slut
där du finns i mig
var del av min kropp
ingen början inget slut

bara kärlek




Fri vers av Mona*
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 22:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt, bara kärlek !
2011-06-19

  Ninananonia VIP
Alldeles, alldeles underbar.. :)

Det är kärlek...endast kärlek...

Bokmärker :)
2011-06-19

  Mangal VIP
Andas ärlighet. En vacker hyllning.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*