Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status: nu, nygammal skrivare


Jo, jag prövar
nu igen

medan snöstormen

Varför har inte orden?
Finns de där ännu?

Har de någonsin funnits?


Om jag älskar, kämpar och argumenterar
blir det skillnad?

En liten stund
sedan mörkret i universum

Kanske är jag i bästa fall
en liten suck

Behöver ni en suck?

Varför behöver jag att ni behöver?



Friheten, glömde jag den bakom?

Tvåheten, binder mig i härlighet




Fri vers av Mona*
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-24 14:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I tvåsamhet in i kosmos

ensamen kvar i universum

sedan når man delar av ord
i en snöstorm av meningar

SMHI varnar nu för grad 3 varning för
tvåheten
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*