Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det konstiga glaset


det är havsblått
som en djup fjord i Norge
en symbol

hon är skicklig
en konstnär

glaset är snett
själva skålen tilltryckt
det lutar

min sjö var blå
men den finns inte mer
den är inte min

jag förstod att hon tog det
det var hon
hennes familj,
konstnären

nu står det här
en symbol
av konstnären som tog
min barndoms dröm

min sjö
min gård

Nu är jag fri
fri att skaffa mig
en ny sjö,
en ny gård




Fri vers (Fri form) av Mona*
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-22 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*