Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är skrivet om oss

 

Hur mycket som skrevs som oss

och hur länge,

det som står skrivet om oss,

finns kvar

är inte det viktiga

utan att det var skrivet med kärlek.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-20 10:43



Bookmark and Share


    Mickey Blue Eyes
Fint skrivet! Kärnfullt målat med få ord.
2008-04-21

  Maria T
Störst av allt är kärleken.
2008-04-20

  devilsangel
Det är kärleken som är det avgörande, inget annat...Bra skrivet!
2008-04-20

    sunnanvind
så är det...fint!
2008-04-20

  Kristina Wallbing
Fint skrivet om förgänglighet och vad som verkligen räknas!
Tänker att tredje raden kanske skulle kunna tas bort. Kärnfullheten skulle kännas mera då, tror jag.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf