Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flight 424 till tvärtomlandet. landar du


flight 424

kliver av i tvärtomlandet
där du blir jag och jag är du

så låt det ske
jag landar som du
lite trasig på några fläckar
den mest intressanta person som du någonsin får se

om du är jag och flyger med

ser jag dig
ser jag kärlek

 

 

kan jag lita på den kärleken där allt är omvänt
vet jag vem du är i tvärtomlandet
där allt kan ske

 

 

allt tvärtom
låt det ske
nu är du jag

 

 

hur är du där. kanske häpen
över vad kärlek gör. inom dig. full av mig
stannar du kvar hela resan

jag glömmer visst att tänka. tvärtom
i tvärtomlandet

 

 

om du är jag och jag blir. tvärtom. går du din väg
älskar andra och jag stannar kvar
om allt är tvärtom i tvärtomlandet. blir jag helt ensam.

hur blir du när du blir jag
i landet tvärtom

 

kan det vara så att det som är helt blir trasigt
där du är trasig när jag blir du blir jag hel
och trasig där du är hel. ser jag allt omvänt.

ditt korta blonda blir långt och mörkt
men blir du jag blir det kanske tvärtom
tvärtom
mitt långa mörka tjocka blir kort och ljust
kommer du nästan se ut som du gör nu om du blir ett tvärtomjag

älskar jag dig som är mig. då
kommer du att helt glömma bort mig som är dig

 

i tvärtomlandet

 

blir jag ett tvärtomdu blir jag fortfarande    nästan mig själv
ser jag fortfarande kärleken

är kärleken landet där allt kan ske      även när man tänker tvärtom

 

 

 

orkar man tänka på kärlek i tvärtomlandet

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-20 11:13



Bookmark and Share


  Helene Månsson
tror att för många orkar man verkligen tänka på kärlek i detta land..bokmärkes/Helene
2008-05-09

  Jori
skickligt skrivet!
vackert.


vände tillbaka
från tvärtomlandet
fylld av nya tankar
berikad i mitt jag
av ett du
2008-04-22

  Annmargreta
Konstigt-ena sekunden skickade jag in på en tävling att vinna en resa till New York med en vän-sen ser jag din flight 424--------------------
2008-04-20

  O_regelbunden
Riktigt fnurlig dikt, bra bra bra!! Sålänge kärleken alltid är villkorslös helt opåverkad av egot, tror jag den alltid vinner och är \"sann\" till och med i tvärtomlandet... Där tänks den kanske inte ens på utan ÄR bara, i en tillvaro där den är lika självklar som livet självt?
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin