Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan bara hoppas på att gud en dag förklarar


en liten tår i morgonkaffet


två har blivit minus noll och björkar
vi tyckte om att klättra i
bet bort alla grenar
och nu är himmelen
längre bort än dig

jag vet att brödsmulorna
jag lämnade när jag gick från dig
finns kvar, men jag följer inte spår
som inte leder någonstans

förut var det så att jag
kunde klappa smärtan
så att den teg bara
ett litet tag

och ändå leta rätt på
ett leende som kunde lura alla
bara för du liksom var värd det

jag såg inte ens amor
men han gömde väl sig
bakom parkbänken
flera kärlekspilar träffade mig
men han missade
dig

varenda
gång





Övriga genrer av camillala
Läst 381 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-20 13:01



Bookmark and Share


  Junibarn
åh. just sådan här poesi tycker jag om.
Tycker att ordet brödsmulorna är.. lite konstigt i det sammanhanget, egentligen är nog ordet brödsmulorna konstigt i alla sammanhang, men stycket du skrev det i är bra. De sista delarna var skitbra! :D
2008-04-21

  Alfie M
Vemodigt och bra beskrivet.
Jag vet hur det känns!
2008-04-20

  anits VIP
Vackert vemodigt
lite sorgligt känns detsom
2008-04-20

  isabel louise
vackert och sorgligt, gillar sista strofen, den säger allt!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala