Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sökte Dig aldrig



Jag sökte

Dig

aldrig

för jag visste inte

att Du fanns...

Jag drabbades

av Din oändliga
kärlek

En dag stod Du

bara där

och ingen

behövde berätta

att det var Du
som var svaret

på ropet
i mitt inre





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 411 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-04-20 14:28



Bookmark and Share


  friheten
Oh, vad fin
2008-05-19

  Anders Nordlander VIP
så är det, sann kärlek behöver man inte fundera över
2008-04-30

  Heart-beat
Åh, mycket bra poetat! Gillas verkligen
2008-04-26

    ej medlem längre
När man en gång känt rörelsen av det som förut varit ofattbart. Ger man upp och tilliten börjar verka!
2008-04-25

    Ken Cassel
Underbart och vackert med varma känslor

Kram
: )
2008-04-25

  Lilla My* VIP
Innerligt varm!! Att veta när man plötsligt bara vet!!
2008-04-22

  korpfjäder
Det är kanske det där, att ingen måste berätta... ingen måste övertyga... man vet. Inifrån.
2008-04-21

  Maria T
När jag hade det som allra svårast stod Jesus vid min sida och jag visste att det var Han.
Tack för din fina dikt.
2008-04-21

  Bibbi VIP
Ja, exakt så var det för mig och jag var bara tio år.
Bokmärke.
2008-04-21

  Karin Rosberg
Så fin!! nej\" ingen behövde berätta\", det är det som är så härligt; det känns!!!
2008-04-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Blir varm om hjärtat av denna beskrivning. Så är och så var det för mig, med... hälsar vännen Fredrik
2008-04-20

  Kristina Wallbing
Du beskriver det så oerhört väl. Nej \"ingen behövde berätta\", man vet i märgen att det är rätt! Tack för din lovsång!
2008-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det sägs ju att den,
som ropar får svar,
men det gäller ju att ha
den rätta hörseln, så man
hör, när svaret kommer...
Och är beredd... Du får ihop
orden så fint, de liksom bara
söker sig till en... Direkt!!!
*************************
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius