Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som dina ögon

kan se dina ögon
den djupaste själ
är av den du är

låter blicken fånga
de stunder av då
när dina ögon ler

ler min själ
för de sägs
det sades

en gång

ögon som återspeglar
är våra hjärtans band




Fri vers av Lindizz
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 17:29



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ögonen är själens spegel
2008-04-22

    Maria Malm
\"När dina ögon ler..ler min själ..\" vackert..
2008-04-21

  devilsangel
Mycket vackert skrivet, gillar särskilt avslutningen...

ler min själ
för de sägs
det sades

en gång

ögon som återspeglar
är våra hjärtans band
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz