Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste kunna vår historia för att utvecklas

 

Och livet är alldeles för kort

 

grubblar över misstag som begåtts

till vilken nytta

 

för minnen återupplevs

ibland vaga dimmor under sängen

de kryper fram, gömmer sig under kudden

 

Väcker mig i drömmen

 

ibland ett nyförälskat par

värmen fyller livet med körsbärssaft

 

vi spiller dyrbara tårar

över dårar som flyger med vinden

 

Vi älskar

Vi hatar

 

 

 

livet




Fri vers av LadyFool
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool