Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska träffa en gammal vän idag som är från långt, långt tillbaks i historien och jag har aldrig, aldrig lyckats sluta drömma om henne.


I en stillastående natt


Den där natten
när det bara var du & jag
lindade vi in varandra
i den mjukaste bomull
och glömde våra liv

Den där natten
var det bara du & jag
som spelade någon roll
när vi dödade det förflutna
och gömde oss för framtiden

Vi gömde våra vackra ord
under våran nakna hud
för att ingen annan någonsin
skulle få höra våra vackra ord
spela underbart kittlande toner
som var speciellt komponerade
för dig & mig

Vi klädde tystnaden i tårarna
som vi inte längre behövde
i nattens vaggande vindar,
tryggt förvarade inuti varandra

Det enda vi behövde där och då
i den vackra, stillastående natten
hittade vi utan att gräva för djupt
i varandras själsöppningar


Den där natten
när vi dödade det förflutna
och gömde oss för framtiden
slängde vi bort alla kraven,
och glömde bort alla andra

Vi gick vilse tillsammans
- hand i hand
  du & jag




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-06-19 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson