Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon lycka

varm säng
mjuk hud
och solstrålar mellan persienner i ansiktet

helt i tryggt förvar
här finns det inget som lurar i skuggan
bara lycka i i fladdrande hjärta

tänk om tiden bara kunde stanna

frysa till

så jag kan befinna mig precis just här
där jag känner att jag passar precis som jag är




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 416 gånger
Publicerad 2008-04-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel