Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här hos dig

här...



precis här



fast det ligger saknad dolt under ytan



just här



här är det meningen att jag ska vara




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 00:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och fylld av insikt och kärlek
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel