Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens ljuva sång

 vårkänslornas sång

leende läppar

av röd o rosa

blå som havet

gul som solen

hjärtat klappar

längtans ljuva

 i själ och hjärta

äntligen äntligen

vårkänslornas sång





Fri vers av Lindizz
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-21 15:42



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert om våren
2008-04-22

  nettizen
ja, våren kommer med värme och ljus och sprider glädjen i alla hus. :)
Mycket fint,vännen!
2008-04-21

  devilsangel
Ja äntligen! du beskriver känslorna i våren så väl...jättefint vännen! njuter läsning och våren :))
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz