Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är inte en i mängden och därför ska du bli ihågkommen


Vem minns dem?

Era bröst

låt dem svälla av stolthet

de som skrattar bakom era ryggar

vem minns dem?

Låt de skratta och peka ohyfsat

de glöms bort

men du som står upp för sanningen

du som visar att du är du

 och inte en i mängden

dig minns man med glädje

ditt namn ska bevaras

tills ögon inte längre ser

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-04-21 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn