Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framför

kodad och klanglös

drog du genom uttänkta rutiner

genom rum av nötta stigar

och människor som mådde illa varje nyår

 

livet var sneddat

och genvägen klar

men målet förblev långt framför




Fri vers av vissla
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-06-19 19:42



Bookmark and Share


  aftermath
jag läser den om och om igen...
2005-06-23

    tower4
Vi är alla vanedjur och gör våra val
fint beskrivet av något vanvettigt
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla