Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


steg



han tar några steg
i rytmen leker livet

en dans i skymning




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-21 22:07



Bookmark and Share


  Havsbris
en promenad kan vara en dans,
som kan vara poesi...

finns många typ av dans i min
fantasi ;o)

oj vad vacker rim!!
2008-04-21

  Havsbris
en promenad under solnedgång?
;o)

mystiska och tänkevärda ord
hmmm
2008-04-21

  aol
så vackert
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP