Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hon e seg



Pa mörarn idag va ne is\'n pa ruta pa bil\'n
O pa radion sa dam att de va 7 kallgrader
fast he va ju mitt i natta de\'

Jeg tro no vårn ha kömme men hon e seg...




Fri vers av sunnanvind
Läst 404 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-22 13:10



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Hi hi hi hi vad glad du gör mig med denna..
2008-05-06

  Thommy
Hehe...
2008-04-24

  Rosen VIP
Men så härligt att läsa utifrån din talande dialekt!
och på något vis blev den då mycket bättre än om inte...
ja hon e seg, hon \"sover\" av sitt \"vårrus\" både här o där..
2008-04-22

    JJ VIP
Jag gillar att du slår vakt om din dialekt! Rikssvenska är så tråkigt! Mvh. JJ.
2008-04-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt skrivet, på dialekt...!
Applåderar!
2008-04-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Ha ha...känner igen mig gladeligen...
Våren kommer men det är som sagt var segt..
Kramixen/B
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind