Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom om vad som finns i hjärtat.

 

Utan att jag bett om det

finns du i mitt hjärta.

 

Men än hur mycket jag ber om det

så verkar jag inte få plats i ditt hjärta.

 

Nu är det väl meningen

att jag ska skriva något klokt här.

Så att de här blir en bra dikt

som ger tröst åt de olyckligt kära.

 

Men någon sådan visdom har jag inte

så det här var allt.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-22 18:35



Bookmark and Share


  Cris
har du ingen lösninga att komma med.. det var oförskämt :-)

Men..
det är fint att ha någon i hjärtan.. himla fint
2008-04-22

    Lindizz
vemodig vacker skrivet.
2008-04-22

  noname_realmind
Hjärtat går sina egna underliga vägar... ignorerar ibland totalt hjärnans order... och det kan vara smärtsamma vägar, jag vet...

Vemodvackert skrivet.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf