Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som blir sårad, sjunker djupare än man tror. . .


Upp till ytan kommer jag aldrig mer

Hur kunde du dränka min själ

med total likgiltighet för mänskligt lidande?

Min mun öppnades svagt för att få syre till lungorna

men då hade jag redan sjunkit alldeles för djupt

den botten jag nådde sprack i miljoner bitar

nådde en ännu lägre nivå

upp till ytan kommer jag aldrig mer

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 21:40



Bookmark and Share


  mayhem and order
Men det här va bra!
Gillar:\"den botten jag nådde sprack i miljoner bitar\"
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn