Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Genom Eld

Genom eld, genom stoft ska jag gå med dig och hålla dig i handen. Genom storm, genom öken, för oss ska jag andas in. Men jag kan inte glöda utan din hjälp, jag behöver andas ut igen, vill du vara den för mig.Trädet står friskt och utslaget, det känns skönt, jag kan nästan vattna det själv.

Den enda droppen i havet som är din ska du ta vara på, det är bara en så spara den, den är din. Silverfärgad, blå och magisk spänner den sin vägg av hemligheter, försök inte ens att se igenom den. Tiden är din, droppen i din hand och livet i din själ. Tankarna är din vägledare och vännerna är din sol, de lyser på dig vart du än är, de gör dem. Låt inga stjärnor slockna, leendet och skratten förlänger strålarna och desto starkare blir ditt skelett, tillslut kan inget bryta dina ben. Trots att du är skör , så finns strålarna där, ja vi går hand i hand, även att du inte känner det. Din själ, är din hemlighet. Oförbrukad och obrytbar, svag & stark, lika fina egenskaper, skapa din balans.

Genom eld, genom stoft går vi starka och glada, det lyser om oss, våra träd står friska. Genom öken faller våra tårar på samma sand. Stormen blåser genom håret men vi håller händerna hårt, vi andas tillsammans.
Magiskt är ordet, magiskt är livet, livet är ditt och tankarna är din ledare...




Fri vers av Sahara
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-23 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sahara
Sahara