Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind

om jag inte
kan få lite
medvind

ge mig
åtminstone
en vind
att vända
kappan efter




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 18:56



Bookmark and Share


  Vind
Du har väl inte gått och blivit Folkpartist? :-)
2008-04-24

  Rachel Roth
som sagt, något måste hända ibland...fyndigt som sagt
2008-04-24

    ej medlem längre
Fyndig som vanligt! Gillas!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP