Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår dåligt, Hemskt ledsen.


Fel.

Det är vår.
Allt andas nytt.
Vårt träd här utanför har snart blad.
Och skatan bygger bo.

Jag borde må bra.
Som jag brukar när solen skiner.
Men framför mina ögon finns ett svart skynke.
Det faller ner bara ibland.
Och det är då skorna fastnar i marken.

Och hela jorden,
Ja ifrån själva marken med.
Skriker, Skriker i mitt öra.
\'Du är bara fel\'
Och jag önskar jag kunde sluta höra.
Men jag kan aldrig det.

Ja, det är då skorna fastnar i marken.
Och jag tvingas titta ner.
Skriken ringer i öronen genom parken.
Och alla andra skrattar och ler.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-23 20:37



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
riktigt bra.

solen gör underverk...ibland.
2008-05-05

  RiJoKu
Påminner om mig själv när jag under högstadiet blev mobbad. Fyfan.
Känslan: JÄTTEBRA
Hela den här är en riktig tiopoängare! Utmärkt!

Om det är dig själv den handlar om, skall du stå på dig. De som skriker mår antagligen dåligt själva, och allt som är fel kommer alltid bli bra/rätt någongång. Alla kommer få \"sin tid\".

Jättebra! Applåd direkt!
2008-04-28

  CaPsyco
känner igen mig >.<
Allt är fel, när det borde vara rätt
Jättefint skrivet :)
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe