Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter jag läst tidningens in-och-utrikes sidor tog jag mig en titt i världen, på människorna och klottret på väggarna.


När hoppet sviker och tron sviktar.

Vi agerar impulsivt och det är inte alltid så bra.
Sen tänker vi, funderar och planerar.
Ändå får vi höra \" Vad var det jag sa?\".
Så går det när saker och ting falerar.

Vi sjunger med i refrängen men kan inte hela sången.
Att hitta meningen med livet är inte så lätt.
Men när Gud gör någonting första gången -
blir det mirakulöst alltid rätt.

Så med en flaska vin hyllar vi oss i den mörka natten.
För att den lilla människan vi är ska vara stor.
Släpper ut vår själ över mörka vatten.
Ändå längtar vi hem dit vårt hjärta bor.

Så nu när Du sitter och läser kanske alldeles still -
här är några ord Du kan ta med Dig på färden.
Du får tro mig, ja, Du får tro vad Du vill. (Men...)
Jesus dog för att han såg att kärleken inte fick plats i världen.




Fri vers av Arcadia1
Läst 697 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-24 00:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillar din text som får mig till eftertanke...Applåder!
2008-10-10

    Jenny C
Fint! Det är så världen ser ut. Gillar speciellt de två sista raderna, riktigt fina!
2008-04-24

  mare VIP
..så fina tankar...Guds son är kärleken till oss människobarn.......
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1