Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har NI märkt en sak

Tiden jag har här på poeter är liksom beroendeframkallande

o när jag har varit borta ett tag blir glädjen

ännu större

Jag har nästan gift mig med denna sida

trolovad är jag

alla gånger




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-24 15:04



Bookmark and Share


  glittertindra
det var ett ypperligt sätt att uttrycka det på...
2008-05-04

  aol
så sant du talar för många
2008-04-24

  albertina
håller med dig :)
jag har nästan gift mig med denna sida :)
ha ha det är många som har,
stort bröllop bara.
blir dyrt för den som åker på den smällen
2008-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Känner precis på samma sätt.
2008-04-24

  Carola Zettergren
Mmm något sådant,ja...!!!!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP