Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest På En Torsdagskväll (Och Alla Andra Kvällar Då Ni Pratar Med Varann)

 

Ångest, ångest..

 

 

Think happy thoughts, think happy thoughts..

 

 

Jag vet inte om jag orkar lyssna på er två

när ni tjatar om hur eländiga era liv är.

 

Har ni tänkt på mig eller?

 

 

Kan du åtminstonde stänga min dörr

innan ni maler på med erat jävla tjat?

 

Ne, hon hör väl ingenting genom hörlurarna.

(Jag hör dig när du pratar om mig.)

 

Pytsan, jag är inte döv för fan!

(Jag vill bara inte alltid lyssna.)

 

Think happy thoughts, think happy thoughts...

 

 

Ingen av er frågar aldrig om hur jag mår.

Om jag tycker att det är jobbigt.

 

Nedå, den lilla flickan kan väl inte känna mycket.

Hon är ju för liten.

(Tankarna som maler i era huvuden dunkar i mitt.)

 

 

Think happy thoughts, think motherfucking happy thoughts...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kramgalen
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur mår du, Kramgalen?
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen