Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommig balkong

Nu har jag gjort balkongen
blommig och mysig
Men..
....när får jag åka hem?
Till min lummiga
vackra
grönskande
stora
trädgård?

När mitt hjärta får svaret:
Din trädgård är inte din längre
...gråter hjärtat sorgset...




Fri vers av Novemberblomman
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-25 09:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag känner med dig
vi har nog gjort samma
resa
2008-05-28

  Maria T
Denna gråt förstår jag.
Att få lämna något man tycker så mycket om.
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman