Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Badvattnet var riktigt varmt idag


Kysste havet idag

 

Med solen smekande min kind
kysste jag havet


Kyssen
kändes
bekant

........

smakade

......
sommar

och salt


 




Fri vers av Nic
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-06-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic