Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget mer än ord kommer ut.

dom kallade det talang.

det jag en gång (råkade) ha.

fast inte mer.
jag kan inte längre.
en knytnäve längs strupen.
inget mer än ord kommer ut.

inget mer än ord.




Fri vers av Olives
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-25 15:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tänker, att talangen måste knådas också utan känslor - när ord bara är torra ord. Men den är hemsk den tiden, när det bara är torrt, tomt och tyst - bara ord.
2008-05-01

  Carola Zettergren
AJ smärtsamt bra poetat!!!
Applåd!!!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Olives