Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

mina föräldrars skilsmässa.

 

Jag är

mina forna klasskompisars skämt.

 

Alla misstag som det låsta bröstet medför

 

Fast det ända jag vill vara

är det där leendet du faktiskt ett par gånger spontant visade

då du träffade på mig

eller gav mig då jag hjälpte dig.

 

Men jag är faktiskt inget annat, just nu, än

en dålig dikt.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 22:40



Bookmark and Share


    Gondi
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Förutom att jag ger dig mina applåder.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf