Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillåter mig att känna fullt ut nu. Fylld av allt som är du, fylld av allt det vackra.


fylld av dig

Tvåsamhet jag trivs med,
som jag inte vill klara mig utan.

Vill släppa allt och vara beroende.
Lika beroende som en missbrukare av heroin har jag blivit av dig.

Vill suga in varje intryck, spara någonstans inuti.

Berusa mig på det som är du.

Du bländar mig med hela ditt jag - det vackraste jag sett både inuti och utanpå.

Känslan av att jag klarar vad som helst bara du finns där.
Rädslan över att förlora allt det fina, att en dag stå där utan dig.

Du fyller mig med underbara tankar.

Jag som skulle aldrig mer har sänkt garden och låtit dig komma nära. Släppt in i det innersta och visat dig hela mitt jag.

Magkänslan har ofta rätt, förhoppningsvis även i det här för magen och känslan talar om framtid.
Den viskar tyst ordet alltid som jag förbannat under lång tid.

Känslan säger att det här är rätt, att vi är rätt. Att det är glasklart och i den fina känslan ryms inga tvivel då den är full av hopp.

Vill vara med dig - alltid.










Fri vers av Suz
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz