Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskriven värld

Här gläntar jag på skynket 
till en oskriven värld. 

Vit som arket vilar den 
under min hands levande linjer.

Hörs vagt och i fel form
just där pennan raspar. 
Inte avkodad än.
Men jag skriver mitt liv.

På väg mellan ros och fjäril
rycker ett väsen sig loss -
tankar som flyger en annans liv till mötes.

Föds kanske vidare där.
Och skulpterar... 
Vidare.




Övriga genrer av Cadena
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-26 16:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som i verklighet förd en drömskans tanke av ord och meningars lustan den fina poesin...ja...
2008-07-04

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-04-29

  korpfjäder
Åh, det här gillar jag!
Det ännu oskrivna som ändå hörs någonstans.
Hoppas det får bli skrivet - och läst! Välkommen!
2008-04-26

  a h de v
att debutera på poeter är att glänta på skynket till en oskriven värld, du har gjort en jättefin inledning! välkommen in i det kaotiska författandet av vår enda verklighet.
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena