Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord ur ett gränssnitt

något urgammalt
med ringar runt livet
talar till mig

och ibland älskar jag att sitta i lövvalvet
och lyssna till suset av dess stämma

men ofta önskar jag
att jag slapp de eftersläpande tankarna
förebråelserna, försiktigheten

och bara hörde det
som springer fram ur urgrundens
nyutsprungna löv.




Fri vers av Cadena
Läst 491 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-02 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kommer en som vet att skriva är som att bygga orden från ett till något.
2015-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och trädet!
2015-08-02

  KYREUS of Sweden
Gillas mycket!
2015-08-02

    ej medlem längre
Fin! Helt enkelt.
2015-08-02

  Lars Hedlin
Stark och bra ord i längtan..kram
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena