Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonymt

Där de stora båtarna driver förbi
som valar
utanför farleden

sväller något

en mansålders önskan om frihet
utanför kontorslandskapen

en kvinnas rop

en bortsprungen kattunges hunger
en skock råkor som skingras
efter en oväntad måltid

en seglats som ändå blev av
en vanmakt inför det okända
en jättestor längtan
efter kärlek istället för sex

tio tusen mäns tystnad
om vad de känner skräck för
en flock vildgäss som formerar sig
i ett V efter ledargåsen


och en särskild sorts tystnad som djupnar
bortom all hunger


jag önskar mig en tunnel till den.





Fri vers av Cadena
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-31 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uppräkningarna ger en puls och en rörelse - fint!
2015-09-01

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-09-01

  KYREUS of Sweden
Storslagen lyrik.
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena