Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

respons

man får inte trampa på andras tro
inte ens om man inte förstår den

man får inte heller trampa på tiggare
fast de ber en om ens givmildhet

man får bara lov att finnas till
som en bland alla andra

inte tvinga in andra
inom måttet för vad man själv fattar


men om någon säger att man måste tåla
det som sargar en
får man lov säga till
och gå sin väg

det finns en räddning
i medvetenheten inom.




Fri vers av Cadena
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-03 15:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Just så! Mycket bra!
2015-12-05

  Lars Hedlin
Insiktsfullt :)
2015-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Många bra, tänkvärda strofer här!
2015-12-03

  KYREUS of Sweden
Starkt & varmt
inlägg,
tack!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena