Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryck till, tre gånger...

du skrattade, sluta skratta
jag saknar självförtroende
för lite, för sent
ingen kommer att hitta oss här
peka på de målade ansikterna

tänk inte efter
bara peka och skratta
jag blöder under mitt smink
medans de uppehåller idioten

du skrattade, sluta skratta
jag sover i gränderna

kom ut och lek?

vi kysser golvet
så ömt

nu har döden påbörjat jakten

jag är monstret i din garderob
men det finns ingen dörr
åh, vad de låter sött
fladdermusen saknar kranium
arga skuggor kramar om världen

lamslagen
kom ut och lek!

sluta skratta...

Sluta Skratta!

SLUTA SKRATTA!




Fri vers av Emil.
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-27 10:56



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
fantastisk
2008-04-27

  Shadowbjörn
Åh, du uttrycker vad jag känner ibland SÅ bra!
2008-04-27

    Moonrose
Bra dikt :)
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Emil.
Emil.