Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvikelse, sorg och fulländat misslyckande...


Om man ändå kunde spola tiden tillbaka



DU VÅLDTOG MITT HJÄRTA

och jag var så svag



DU SPRUTADE DITT FÖRAKT

i min lilla famn




DU FYLLDE MIG MED HAT

och jag som ville älska




DU SKRATTADE ÅT MIG

när allvaret rann på min kind




DU TOG ALLT JAG HADE

och ingenting blev kvar










Fri vers av Flöde
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-04-26 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde