Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Enya, ängeln som blev människa.


Barn av ljus


När hon sjunger
förvandlas tonerna till honung
som sakta droppar ner
i min öppna själ
där de förvandlas till guld
som skimrar och glöder
i gryningens drömska ljus,
sänder kärleksstrålar
ut över världen
-helande ljus som stillar
allt lidande
och fyller jorden med fridfull sällhet

Min ängel kallar på mig
och jag föds till en fjäril,
flyger ut över ängar
fulla av rosor,
röda, gula och vita
Den ljuva doften berusar mig
och bär mig upp mot skyn
allt närmare änglasången
Hennes hjärta ropade
och mitt hjärta svarade
barn av ljus
blir till ett




Fri vers av Ken Taurus
Läst 769 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 10:30



Bookmark and Share


  häxanmara
Vacker dikt

*applåd*
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus